Acvarii la comanda

Scris de Specialistul tau. Posted in Acvarii

Parteneri www.acvariiprofesionale.ro

Firma noastra va pune la dispozitie o gama variata de servicii oferindu-va acvarii la comanda, unicate, personalizate, cu design deosebit pentru orice tip de locatie hoteluri, restaurante, pensiuni, baruri, cluburi, spatii comerciale si publice, cabinete oferind solutii de proiectare si executie, intretinere si servisare a acvariilor.

Acvarii la comanda

In functie de dimensiunile acvariului si de locul in care acvariul va fi amplasat acesta capata o exclusivitate si o personalizare a locului.

Se pot executa acvarii la comanda de orice marime, forma cu mobilier aferent acestuia. Solutiile dedicate, specializarea si experienta de 11 ani in domeniul acvariilor fac din firma nostra un partener veritabil in dezvoltarea proiectelor dumneavoastra.

Daca doriti sa achizitionati un acvariu de apa dulce, cu pesti decorativi, va invitam sa completati formularul de contact prezent aici, iar o persoana competenta din cadrul firmei Acvarii de vanzare va analiza proiectul dumneavoastra, dupa care veti fi contactat in vederea realizarii acestuia.