banner4

Ia un banner gratuit

Copiaza unul din codurile de mai jos, pe site-ul tau, pentru a afisa gratuit bannerul nostru. Daca doriti sa va adaugam la parteneri, completati formularul de mai jos si adaugati linkul catre site-ul unde ati afisat bannerul. Multumim!

Banner 150 x 89 px

banner-acvaristica-150x89

Banner 200 x 118 px

banner-acvaristica-200x118

Banner 250 x 148 px

banner-acvaristica-250x148

Schimb de Linkuri

Adaugati urmatorul cod in zona "footer" din site-ul dumneavoastra, dupa care completati formularul de contact de mai jos. Administratorii nostri vor analiza site-ul dumneavoastra, iar daca corespunde cerintelor noastre, va vom adauga la parteneri.

Acvaristica
Acvarii si Pesti de acvariu

Conditii

    Pentru a fi acceptata reciprocitatea in cazul in care ati pus bannerul sau linkul nostru, siteul dumneavoastra trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • Sa aiba minim Page Rank 4;
  • Sa aiba trafic considerabil;
  • Sa nu fie in conflict cu conditiile impuse de google pentru ca site-ul sa fie indexat corespunaztor.

Contactati-ne pentru Reclama

Nume si Prenume *

Numele si prenumele.
Telefon *

Numarul de telefon
Doresc *

Spuneti-ne ce doriti.Email *

Adresa de e-mail.
Titlu *

Please write a subject for your message.
In schimb ofer *

Please let us know your message.

Publicitate Platita

Facilitati

  • Achizitionarea bannerelor se poate face atat pe perioada determinata (7 zile, 30 zile, 365 zile) cat si pe perioada nedeterminata (vom intrerupe afisarea bannerului cand nu se vor mai incasa plati pentru acesta).
  • Se va emite factura pentru suma inacasata.
  • Costurile raman neschimbate indiferent de numarul de accesari inregistrat de bannerele dumneavoastra sau afisarile acestora.

Optiuni si Tarife

In functie de marimea, numarul de pagini pe care va aparea si amplasarea bannerului dorit de dumneavoastra, costurile afisarii difera. Asadar, pentru a va oferi o oferta de pret corecta, contactati-ne completand formularul de mai sus iar noi vom analiza si raspunde in conscinta cererii dumneavoastra.

banner5